Klienter berättar

Klienter berättar

Så här tycker några av mina tidigare klienter om mitt arbete: 

I samband med en flygtur med svår turbulens för ungefär åtta år sen drabbades jag av panikångest och har sedan dess varit panikslagen bara inför tanken på att flyga. Men eftersom jag älskar att resa bestämde jag mig för att testa hypnos för att se om det gick att bli av med det svåra obehaget.

Efter tre tillfällen hos Camilla är skillnaden enorm. Visst pirrar det i magen när det börjar närma sig en resa men det är snarare av förväntan. Dödsångesten är helt borta och den lättnaden är svår att beskriva. Har gjort en handfull resor sedan behandlingen och den sköna känslan håller i sig. Tack!

Evelina

Hos Camilla kände jag mig genast avslappnad och i trygga händer.

I hela mitt liv har jag haft problem med relationen till en nära anhörig. Camillas lugna vägledning gjorde det lätt för mig att under hypnos hitta det liv och den situation där problemet uppstått. Jag fick verktyg för att avsevärt förbättra relationen och störningen på vår våglängd har nu upphört. Det var ett oerhört stort genombrott för mig som gått genom hela livet med denna obehagskänsla. Jag är mycket tacksam och arbetar nu vidare hos Camilla med andra utrensningar.

Gunilla

Jag trodde inte det var möjligt att sluta röka efter 27 år men min försämrade hälsa gjorde det nödvändigt att försöka.

Att uppleva den allra första ciggen på nytt i hypnos var en ögonöppnare. Jag hade bara velat bevisa något för min storebror. Rökningen var ett sätt att få vara med honom och hans gäng. Och sedan bara fortsatte det. Till vilken nytta då kan man undra.

Camilla fick mig att inse att jag inte ville röka, och egentligen aldrig hade velat det. Då var det faktiskt inte alls svårt att sluta.

Hans

Jag tyckte att hypnos lät lite läskigt och var väldigt tveksam till att pröva. Men det var nästan skrattretande hur enkelt det var. Det är ju liksom ingenting annat än att sitta och slappna av. Men hur det kunde få mig att efteråt bli mer bekväm i alla möjliga slags sociala situationer fattar jag inte riktigt. Men det behövs ju inte heller. Jag vet att det funkar och det är huvudsaken.

Desiré